Τετάρτη

Αξίζει να το δεις.

Εδώ στερήθηκες μια ώρα χωρις φώτα. Δε μπορείς να δεις ένα βιντεάκι δέκα λεπτών.?.?.?.?

1 σχόλιο:

g_0x είπε...

η αλήθεια είναι οτι δεν τα χώνει κατευθείαν στο σύστημα αλλα μ΄άρεσε η φράση "ενεργά αντιμέτωποι"... με ότι και να σημαίνει αυτό.
Αν και διαφωνώ σε μερικά σημεία όπως
α)οτι δεν ξέρουμε αν είμαστε αυτοί που ευθυνόμαστε για την κλιματική αλλαγή ή αν όντως πάμε σε μία πιο θερμή εποχή. Είναι αλήθεια οτι πολλοί επιστήμονες πιστεύουν οτι πάμε σε μια νέα εποχή των πεγετώνων
και
β)και να λιώσουν οι πάγοι στους πολλους (πράγμα που αμφισβητώ γιατί μελέτες δείχνουν οτι στον νότιο πόλο αυξάνονται) δεν είναι οι περιοχές που αντανακλούν τις περισσότερες ακτίνες του ήλιου μιάς και οι ποσότητές τους είναι ελάχιστες γιατί πέφτουν εκεί υπο γωνία. Το μεγαλύτερο μέρος πέφτει στην υπόλοιπη γη ήδη, που δεν είναι και άσπρη άρα τις απορροφάει.
Γενικά πιστεύω οτι δεν είναι το κλίμα τόσο το πρόβλημα, ούτε η άυξηση της θάλασσας, αλλά ο πόλεμος που θα φέρει μία οικονομική ύφεση σαν αυτή που περνάμε τώρα. Γενικά η οικολογία είναι συνέπεια της ενεργειακής αυτονομίας. Πράγμα που οι πολυεθνικές της ενέργειας, δηλαδή οι μεγαλύτεροι οικονομικοί κολωσοί του πλανήτη, εξορκίζουν, γιατί ενεργειακή αυτονομία σημαίνει αφανισμός γι' αυτές.