Δευτέρα

ΙΗΣΟΥΣ απο την (Κ)ΝΑΖΑΡΕΤ


Μέρες που είναι λέω να ασχοληθώ λίγο με τον πανάγαθο και να ξεδιπλώσω τις υπερβλάσφιμες σκέψεις μου. Γιατί άλλωστε ποιός είμαι ΕΓΩ που θα πιάσω αυτόν τον θεάνθρωπο στο στώμα μου άλλωστε.
Ο χριστός που λέτε ήταν ο πρώτος Κνίτης. Ξέρετε οι Κνίτες (νεολαία του ΚΚΕ) είναι αυτοί που στις πορείες φωνάζουν για τα πάντα αλλά ποτέ δεν προκαλούν. Και αν τύχει και πιάσουν κανέναν απο δαύτους, τότε, το κόμμα τον ξελασπώνει.
Έτσι και ο πανάγαθος, πριν απο μερικές χιλιάδες χρόνια ήρθε στη γη να φέρει το μήνυμα του ΚΚΕ, για ισότητα, αδελφότητα κτλ κτλ. Αλλά ο άτιμος είχε την καβάτζα. Ήταν και θεός ο κερατάς. Ήξερε πως όποτε ήθελε σηκώνοταν απο το σταυρό και την έκανε πάλι στον πατερούλη του, ενώ τα κουφάρια των κακών αμαρτολών, στους διπλανούς σταυρούς τα άφησε να σαπίσουν και να βρωμάνε, γιαυτό δεν πατάει κανείς σήμερα στον γολγοθά.
Σήμερα, κι εσύ πολίτη που θες να μοιάσεις στον πατήρ ημών ο εν τοις ουρανοίς, τραβάς το δικό σου γολγοθά με σταυρό αρκετές φορές ποιο μεγάλο. Βλέπε φόροι, δόσεις, δάνεια, ασφάλιση, απολύσεις, κρίση, καυσαέριο, κλίμα, κίνηση, φανάρια κόρνες και όλα τα αξεσουάρ του εξ αποδώ. Έχαψες το παραμύθο οτι αν τα υπομείνεις όοοοοόλα αυτά θα πάς στον παράδεισο. Δηλαδή, ότι σου λέει και ο Κωστάκης ο Καραμανλής: φάτε το αγγούρι τώρα, και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Έλα όμως που ο κωστάκης όταν βαρεθεί πολύ και κουραστεί περισσότερο απότι τώρα έχει την καβάτζα κι αυτός, να πάει να γίνει καθηγητής (πανεπιστημίου). Ξέρεις, οι καθηγητές πανεπιστημίου δεν κουράζονται πολύ γιατί διδάσκουν λίγες ώρες και έχουν και μπόνους απο καμιά έρευνα. Και αυτός σαν τον Ιησού, που αναλήφθηκε στους ουρανούς, στην αιώνια βασιλεία, που δεν αφήνει να υπάρξει δημοκρατία, και τους κακούς κουκουλοφόρους τους καίει στα καζάνια της κόλασης γιατί τόλμησαν να αμφισβητήσουν την παντοκρατορία του, όπως και ο κωστάκης, που όποιος τολμήσει να αμφισβητίσει (έντονα) μία τράπεζα που κλέβει τον κοσμάκι, τον πάει στα τάρταρα των φυλακών.
Έτσι έχει η ιστορία. Αντε και καλή ανάσταση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: