Κυριακή

Aφού μας π@%@#%ξε τώρα είναι τελειωμένη υπόθεση...

Τελειωμένοι υπόθεση ο Καραμανλής και η ΝΔ κατα τις εφημερίδες. Αφού μας ξέσκισε και μας έκαψε τώρα απλά τετλιωμένη υπόθεση. Η υποκρισία των μέσων μαζικής ενημέρωσης φαίνεται για ακόμη μία φορα. Αφού λοιπόν δεν την βλέπουν την ΝΔ να κρατάει πολύ και να μην ξαναβγαίνει για καμια 10ετία και βάλε τώρα αρχίζουν και γλύφουν το ΠΑΣΟΚ.

Αλλά δεν έχουν όμως άδικο που λένε για το ότι η ΝΔ τελείωσε. Άλλωστε τι είδαμε σ' αυτά τα χρόνια της διακυβέρνησης; Σκάνδαλα. Καταστροφές. Πνιγμους. ΜΕταναστες κακοποιημένους, Ένα παιδί να δολοφονειται απο την αστυνομία. Την αστυνομία στην χειρότερη μορφή αυταρχισμού μετα την χούντα. Και τα λοιπά.
Κάποιος που θα ξαναψηφίσει ΝΔ πρέπει να είναι διανοητικά καθυστεριμένος για να το πράξει. Ή πρέπει το επίπεδο φανατισμού του να είναι σε τέτοιο βαθμό που να μπορεί να συγκριθεί με τους καμικάζι αυτοκτονίας.
Όχι. Δεν δίνω σαν λύση βέβαια τις εκλογές. Θα ήταν ουτοπικό να πω πως οι εκλογές αλλάζουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Άλλωστε οι αναρχικοί το έχουν πει. Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες. Εννοείται προς το καλύτερο. Γιατί προς το χειρότερο αλλάζουν. Γιατί απο την βουλή περνιούνται οι αντικοινωνικοί νόμοι κάθε λογής. Αλλά θα πρέπει να ήταν άλλο τόσο χαζό να μην με νοιάξει και να πω πως τα ίδια θα είναι με την ΝΔ.
Όχι. Με την ΝΔ τα πράγματα έγινανα πολύ χειρότερα. Πάλι καλά όμως που δεν έφτασα σε μία ηλικία να λέω οτι θέλω το καλύτερο χειρότερο. Γι' αυτό δεν θα προτιμήσω ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε το ΚΚΕ ούτε το ΛΑΟΣ. Φυσικά ούτε τους κουλτουριάριδες ματσωμένους του ΣΥΝ. Κανέναν.
Το μέλλον το δείχνει ο δρομος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: