Κυριακή

Τα ποντίκια μέσα στη ζούγκλα

Μιλάω για τον πόλεμο του τρωκτικού και της ζούγκλας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Και γενικά για τα blog τέτοιου τύπου. Άρχισε το τρωκτικό να την λέει στον μέγα χαφιέ τον Μάκη και άρχισε και αυτός τα gay του, δηλαδή την αντίποινα και έφτασαν σε σημείο να το καταγγείλουν στην google για να το εξετάσει σύμφωνα με τις κατηγορίες που του προσάπτουν.

Έκλεισε για μια μέρα η σαβούρα (γιατι περι σαβούρας πρόκειτε το εν λόγω blog) και βγήκαν οι υπερελέυθεροι (και καλά) συγγραφείς άλλων μπλογκ να μιλήσουν για λογοκρισία. Να αρχίσουν να βρίζουν την ζούγκλα (το μπλογκ) του Μάκη κλπ. Αυτά για μερικές ώρες αφού μετά ξανάνοιξε.
ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ. Αυτό έχω να πω και στο ένα site και στο άλλο.
Στον πούτσο μου ρε μαλακες απο το τρωκτικό για την σαβούρα που προωθείτε σαν ειδήσεις. Δημοσιογράφοι του κώλου είστε. Και να σας κλείσουν δεν χάνει κανείς τις "αποκαλύψεις" για το ποιά ηθοποιός έχει τοοοοόσο πεσμένο βυζί ή ποιός τραγουδιστής είναι στην αποτοξίνωση.
Στα αρχίδια μου τα αυτά που γράφετε. Αν το επίπεδό σας είναι επίπεδο πάτου βόθρου τότε πραγματικά δεν με νοιάζει να σας κόψουνε 1000 φορές απο τον ιστό. Και αν οι οπαδοί σας είναι τέτοιοι και γουστάρουνε τότε μάλλον δεν λεχω εγώ θέση στον ιστό.
Τέτοιοι σαν και εσάς με ειδήσεις τύπου ΣΤΑΡ ( ή ΑΛΤΕΡ, τηλεόραση δεν βέπω για να θυμάμαι ποιο είναι πιό σαβούρα) πάνε την ενημέρωση πίσω. Τέτοιοι σαν και εσάς που θεωρείτε και τους εαυτούς σας δημοδιογράφους, αρθρογράφους ή τέλος πάντων κάτι που βοηθάει στην ενημέρωση του κόσμου και την διαμόρφωση συνειδήσεων έχουν κάνει τον κόσμο έτσι όπως είναι. Αν δεν είναι ο σκοπός σας όμως να διαμορφώσετε συνειδήσεις τότε καλύτερα να σταματήσετε να γράφετε. Ή τουλάχιστον βάλτε στον τίτλο οτι είστε μπλόγκ χαβαλέδων. Μπλόγκ κουτσομπολιού και της πλάκας. Που να συγκριθεί το σκουπιδαριό σας με το TVXS? Που να συγκριθεί το περιεχόμενο της ενημέρωσής σας με αυτό της ιστοσελίδας την "Ναυτεμπορικής" ή του reuters? Και τολμάτε να λέτε οτι βγάζετε και πρώτοι ειδήσεις. Μήπως και είσασταν μπροστά στα γεγονότα. Απο τον καναπέ δεν άρχισε καμία επανάσταση ζώα.
Όσο για τον Μάκη.... Δεν αξίζει ούτε να ασχολθείς με ανθρωπάκια σαν και αυτόν. Απλά είναι ο τύπος που περιγράφει ο Ράιχ στο βιβλίο του "άκου ανθρωπάκο". Βέβαια αν ήταν στην εποχή του Ράιχ μάλλον θα έβαζε τον εισαγγελέα να τον κυνηγήσει και αυτόν. Αλλά Μάκη μου μην στεναχωριέσαι. Το έκαναν άλλα ανθρωπάκια εκείνης της εποχής.
Γι΄αυτό που εξοργήζομαι περισσότερο βέβαια είναι που ο κόσμος υποστηρίζει τέτοιες σαβούρες wanna be δημοσιογράφους, κατίνες της γειτονιάς. Αλλά είναι δείγμα της απομόνωσης των καιρών που βιώνει ο κάθε άνθρωπος. Άλλωστε ψυχολόγοι θεωρούν πως το κουτσομπολιό και η λασπολογία είναι δείγμα κατάθληψης και μοναξιάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: