Πέμπτη

Επιστροφη

Χμμμ. πολυ κλάψα έπεσε. Αλλά τελικά λέω να επιστρέχω στην "παραγωγική" καθημερινότητα. Βέβαια με 'ενα σπασμένο χέρι και πολλά άλλα...

Τεσπα. Ο ομπάμα κερδίζει λοιπόν τις εκλγές. Ο πρώτος μαύρος πρόεδρος κτλ κτλ κτλ. Ε και? Τι καινοτόμο έχει να προτείνει. Με τον Κλίντον αγκαλιά. Εγώ τον βλέπω πάντως σαν έναν δεύτερο Βασιλάκη με άλλο χρώμα. Άλλωστε ο κλίντον δεν βομβάρδιζε τη γιουγκολαβία επι 70+ μέρες. Αυτός δε σκότωνε γυναικόπαιδα σε διαδηλώσεις πάνω σε γέφυρες? Μήπως υπάρχει διαφορά και με τον Μπους?
Όταν μιλάει το χρήμα και τα λόμπι τότε οι κυβερνήτες είναι απλά πιόνια. Και με την ευκαιρία πρόσφατα είδα το Zeitgeist το καινούριο που κυκλοφορησε. Το addendum. Έτσι λεγεται. δωρεάν για κατέβασμα και ήδη πολλοί το σχολιάζουν. Και τι λέει εκεί? Κυρίος είναι οικονομικής φύσεως ντοκιμαντέρ, αυτή τη φορά και φυσικά συνέχεια του πρώτου ντοκιμαντέρ. Τώρα δε θα πω πολλά. Απλά να το δείτε. Πάντως εν ολίγης είναι ότι: Κάποιοι κόβουνε χρήματα. Τα δανίζουν στο κράτος (τράπεζες) με τόκους, αυτές σε 'σένα και σύ χάνεις το σπίτι σου επειδή δεν έχεις να πληρώσεις τους τόκους. Γιατί ΟΛΟΙ αυτοί πριν απο σένα δανείζονται απο αυτούς τους κυρίους που κόβουνε τα χρήματα (τις κεντρικές τράπεζες) με τόκο. Τεσπα. Νομιζω οτι αυτό είναι. Παρτε το και δείτε το. Και αν έχετε κάτι άλλο γράψτε το.

Άλλο συνταρακτικό? Το media markt έβγαλε μια DSLR (nikon d40) με δύο φακούς στα 299Ε. Απίστευτη η τιμή. Αν είχα 300Ε θα την έπαιρνα. Αλλά... (κανείς να μου δανίσει? :P)

Ο κώτσος έδωσε 28δις στις τράπεζες για να έχουνε να πληρώσουνε αυτούς που θα έρθουνε να σου κατασχέσουνε το σπίτι.

βαρέθηκα αυτές τις μέρες πραγματικά τον υπολογιστή. Έγινε κατάχρηση.

Αρχίζει και το κρύο. Αντε βρείτε και καμιά κοπέλα να βλέπετε ταινίες.ΚΑλη φαση είναι αυτό.

Αλλά μη βλέπετε πολύ τηλεόραση. Κάνει κακό.

Τα τσίπουρα επίσης κάνουν κακό στην τσέπη αν είναι σε καθημερινή βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: