Σάββατο

Σ'αυτους τους χαλεπους καιρους


Γιατί κανείς δεν κάνει λόγω για δέσμευση της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ απο το κράτος και ανακαζόμαστε να παίρνουμε δάνεις απο το εξωτερικό; Και αν αυτό είναι νομικά δύσκολο τότε που είναι η εκκλησία; Γιατί δεν βοηθάει τον κόσμο; Περιμένει μόνο να φτάσει στο αμήν για να του δώσει ένα πιάτο φαΐ; Γιατί δεν δίνει αυτή για παράδειγμα επίδωμα θέρμανσης;
Επιπλέον. Απο πότε δημόσιοι υπάλληλοι απέκτησαν τέτοια περιουσία. Και αν τελικά είναι ένας υγιείς δημόσιος τομέας η εκκλησία, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;
(θα μου πείτε τώρα τι λεω και εγω...)
Αν δεσμεύονταν μόνο οι καταθέσεις της απο τις τράπεζες,ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΛΕΙΜΑ.
Που να χρησιμοποιηθεί όλη η περιουσια δηλαδη...
Αντε και είς ανώτερα.
Και μην νομίζετε μίζεροι χριστιανοί μου οτι με τις προσευχές κερδίζονται όλα. Οι παπάδες σας δεν τα κέρδισαν μόνο με προσευχές Άπλωσαν και χέρι στα παγκάρια. Και οι αρχαίοι το έλεγαν πως πέρα απο την Αθηνά (την θεά) κούνα και συ λίγο τα κουλά σου.
Συν ότι αν δοθεί η περιουσία στο λαό, τότε ο θεός πιστεύω θα στείλει στον παράδεισο χωρίς δεύτερη σκέψη αυτόν που θα το πράξει.
Εσύ όλη μέρα στο μεροκάματο για λίγα ευρώ. Αυτοί, παπάδες και πολιτικοί, στα χιλιάδες ευρώ τους και στις ανέσεις τους, που τα χέρια τους δεν έχουνε πιάσει ούτε φτυάρι στη ζωή τους. Εσύ στην αβεβαιότητα για το πώς θα σπουδάσουν τα παιδιά σου, και αυτοί ήδη έχουνε κλείσει θέση στα χλιδάτα γραφεία. Εσύ με το άγχος της δόσης για το αυτοκίνητό σου, και αυτοί με τα πιό πολυτελή. Αυτούς έχεις να αποφασίζουν για την τύχη σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: