Κυριακή

Φάκελος τρομοκρατία


Μέρος Γ' Τρομοκράτες με Ειδικές Ανάγκες

O λόγος που είπα να γράψω αυτό το ποστ ήταν για την διάσημη Μέγα βαρετή προκήρυξη των 9000 λέξεων που έστειλε ο Ε.Α (επαναστατικός αγώνας ;) ) στην εφημερίδα «Το ποντίκι»
Στη προκήρυξη τους λοιπόν που στο μέγεθος θυμίζει τα 12 ευαγγέλια καταλάβεις από τον τίτλο και μόνο «Στις σφαίρες απαντάμε με σφαίρες» για την καουμπόικη λογική των τρομοκρατών με τις ειδικές ανάγκες. «Αναλαμβάνουμε την επίθεση...» ..λανθασμένα γραφούν (ακόμα και εγώ με τα ελεεινά ελληνικά μου βλέπω τα λάθη) για 3 τρομοκρατικές ενέργειες, κατά την Κλούβα των ΜΑΤ στου Ζωγράφου, την επίθεση του αστυνομικού στο Υπουργείο Πολιτισμού και την βομβιστική επίθεση που είχε γίνει στα γραφεία της SHELL στο Παλαιό Φάληρο στις 24 Οκτωβρίου 2008. Διαβάζοντας τις φράσεις «Ο δολοφόνος του Αλέξη σύντομα θα... αποφυλακιστεί. Τον περιµένουµε...» .. «Σταθήκαµε απέναντι στους µπάτσους και τους σηµαδέψαµε. Είχαν χρόνο, αλλά δεν αντέδρασαν γιατί είναι οπλισµένες κότες...» .... «καλά εκπαιδευμένα» σκυλιά των σωμάτων ασφαλείας, είναι απλά οπλισμένες «κότες», γίνονται ριψάσπιδες και τρέχουν να κρυφτούν» ..μου θυμίζουν απειλές που ανταλλάζουν παιδάκια σε multiplayer shoot em up παιχνίδι. Τα χώνουν στον αντιεξουσιαστικο χώρο ενώ οι ίδιοι αργότερα επιβραβεύουν τις εξεγέρσεις που έγιναν σε όλη την Ελλάδα. Δηλ. Ρε μάγκες ποιοι έκαναν τις εξεγέρσεις και τις πορείες? Οι gay από facebook που οργάνωναν τις καθιστικές διαμαρτυρίες με κεράκια και σκετσακια? Ή τα παππουδια που έβριζαν για τους αλήτες που τα σπάζουν? Επίσης τα χώνουν στο ΚουΚουΕ ενώ στην προκυρηξη χρησιμοποιούν εκατοντάδες λέξεις-ορούς που χρησιμοποιεί πλέον μονό η Παπαρήγα στους λογούς της.. Και συνεχίζουν για το νεοφιλελευθερισμό και την ανάλυση του συστήματος στο οποίο ζούμε.. Ενώ είδαν το Zeitgeist 1&2 στο YouTube χιλιάδες φορές μέχρι να το αποστηθίσουν άρχισαν τις συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουμε.. βρε μαλάκες λέει πουθενά ότι το σύστημα θα πέσει με τέτοιες τακτικές? Ότι σκοτώνοντας ένα μπατσακο 20 χρονών θα ξεσηκώσετε τον κόσμο? Ο απλός κόσμος που κοιμάται κάτι τέτοιες ενέργειες τις βλέπει σαν μαφιόζικες παρά σαν επαναστατικές όπως θέλετε να δείξετε... Με αυτές τις επιθέσεις ο κοσμάκης θα τρομοκρατηθεί και θα φοβάται να βγαίνει ακόμα και από το σπίτι του.. Με αυτά τα χτυπήματα το κράτος θα ψηφίσει τον αντιτρομοκρατικό-τρομονομο και μάλιστα ο τρομοκρατημένος-υπνωτισμένος λαός θα είναι και υπέρ αυτού του κολο-νομού. (Βλέπε USA μετά τις επιθέσεις 11/9)...

Τεσπα.. Νομίζω ότι ο κουφοντινας θα τραβάει τα μαλλιά του στην φυλακή αν δίαβασε την προκήρυξη.. Μια που έλεγα Κουφοντινας τελευταία είδα μια λυτή Δήλωση/Προκήρυξη από τον Χριστόδουλο της 17Ν που μας υπενθυμίσει με απλά και λίγα λόγια για το ποσό βλάκες είμαστε και τι κουτόχορτο μασάμε ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: