Τετάρτη

Δεν μπορώ

Όσο και να μη θέλω να γίνομαι κλάψας, δεν μπορώ να μην ασχοληθώ με το τι συμβαίνει γύρω μου γαμώτο. Δηλαδή πως να διασκεδάσεις την αγωνία σου όντας άνεργος στην πιο παραγωγική σου ηλικία, απένταρος και χωρίς ουσιαστικά μέλλον; Τι παρηγοριά μπορεί να μου δώσει κάποιος, που να μην αγγίζει τα όρια της μεταφυσικής; Anyway. Απο τη στιγμή που η τηλεδιάσκεψη έλαβε τέλος ανάμεσα στην τρόικα και στον Βενιζέλο αρχίζει το ξεζούμισμα. Το ουσιαστικό ξεζούμισμα. Τώρα να δει τι σημαίνει ΔΝΤ όποιος είχε αμφιβολίες. Τώρα να δει πως η τριτοκοσμική κεντρική και λατινική αμερική δεν απέχει πολύ απο το Ελληνικό σήμερα.

Και μη παραξενευτεί κανείς που θα υπάρξει τεράστια πόλωση. Ο κανιβαλισμός ήδη άρχισε. Χαίρονται που θα απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι. Αντί να απαιτούν να βρουν δουλειά. Τώρα μας περιμένει μία ακροδεξιά για να μαχαιρώσουμε παρέα τους λιγότερο άσπρους. Και απο την άλλη μας περιμένει μία ακροαριστερά που πλέον τα γκαζάκια θα είναι ψωμοτύρι. Κάποιος πρέπει όμως να αγγίξει και όλους όσους προκάλεσαν αυτή την κατάσταση. Βασικά, αυτό που με ενοχλεί είναι που είδα τον γείτονά μου να μιλάει για ισότητα και ίση μεταχείριση. Έχει και ένα εργοστάσιο στην Βουλγαρία. Και χθες ήρθε με καινούρια Mercedes.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ex Shop ve erotik shop sektöründe faaliyet gösteren firmamızda bütün Seks Shop ürünlerini ve Realistik Penis / Vibratör Çeşitlerini bulabilir ve kapıda ödeme seçeneği ile teslim alırken ödemesini yapabilirsiniz.
Gizlilik temel prensibimizdir kargolarımız kapalı kutularda kozmetik ürün olarak taşınır paketlerin üzerinde Erotik Shop ve sex shop ibareleri ile seks shop reklamları bulunmaz