Δευτέρα

Ντοκιμαντέρ


Το απόλυτο ντοκιμαντέρ που πρέπει να δείτε. ZEITGEIST. ένα ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στην σημερινή κατάσταση της αμερικάνικης κοινωνίας και που απευθύνεται άμεσα σε όλες τις καπιταλιστικές οικονομίες δυτικού τύπου και όχι μόνο.
Χωρίζεται σε τρία μέρη. Το πρώτο αναφέρεται στην θρησκεία. Μιλάει για το πώς η θρησκεία δεν έχει βοηθήσει τον άνθρωπο και αντίθετα τον υποχρεώνει να σκύβει το κεφάλι. Απομυθοποιεί τον χριστιανισμό και μέσα από τεκμηριωμένες απόψεις δείχνει πως είναι μία αντιγραφή και μίξη άλλων θρησκειών.
Το δεύτερο μέρος αναφέρεται στους δίδυμους πύργους και επεκτείνεται στην τρομοκρατία. Πάλι με τεκμηρίωση αποδεικνύει πώς ήταν στημένο το σκηνικό, πως δεν έπεσε στο πεντάγωνο αεροπλάνο, και πώς με το πρόσχημα της τρομοκρατίας η κοινωνία δέχθηκε μεγαλύτερο έλεγχο της προσωπικής ζωής.
Το τρίτο μέρος αναφέρεται στην οικονομία. (κυρίως αμερικάνικη).Δείχνει τον τρόπο που η κεντρική τράπεζα ελέγχει την οικονομία σχεδόν ενός ολόκληρου πλανήτη. Πώς τα χρήματά μας δεν έχουνε καμία αξία και πως θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ουσιαστικά υποδούλωσης.
Οι σκεπτόμενοι θα το εκτιμήσουν, οι πιστοί θα πούνε ότι είναι του αντιχρίστου, οι συμβιβασμένοι δεν θα το παραδεχτούν αλλά σίγουρα θα κινήσει την περιέργεια. Διάρκεια 2 ώρες που σίγουρα δεν θα βαρεθείτε με τίποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: