Παρασκευή

Κάθε τέλος και μια αρχή...

Τέλειωσε και αυτή η θητεία. Όχι δεν πέρασα άσχημα τελικά. Στο τέλος έλεγα ότι καλά είμαι σε αυτήν την κατάσταση, που να απολύομαι τώρα. Από το φλεβάρη που μπήκα Τρίτη και δεκατρείς μέχρι σήμερα, νοέμβρης Τρίτη και δεκατρείς πάλι και απολύομαι έπειτα από 9 μήνες, που έτυχε να πάω και σε μέρη που δεν είχα πάει. Πχ παρουσιάστηκα Καλαμάτα. Ωραία πόλη. Το κέντρο πάντα δύσκολο. Αλλά οι φιλίες από εκεί μένουνε αν όχι για πάντα, για αρκετό καιρό έπειτα. Μετά στην Ξάνθη, που εκεί ήταν κάπως πίκρα αλλά μετά από δύο μήνες έφυγα (όλος τυχαίος με κατεξαίρεση μετάθεση….) για τον Βόλο. Το καλοκαίρι λοιπόν με βρήκε στην πόλη που απλώνεται στους πρόποδες του Πηλίου…Τι άλλο να θέλει ένας βολιώτης από την θητεία του εκτός από το να απολυθεί?....Καλά μου έκατσε λοιπόν.

Εκτός βέβαια από αυτά τα προσωπικά πράγματα, έγιναν και κάποια άλλα στην χώρα που είναι υπεραρκετά για διάστημα 9 μηνών… απαριθμώ χωρίς προτεραιότητα γεγονότων:

1) 1)Κάηκε η μισή πελλοπόνησος, το μισό πήλιο, και κάποια χιλιάδες στρέμματα από τα βουνά γύρο από την αθήνα και οι εκδοχές για του εμπρησμούς είναι οι παρακάτω: α) Οι γνωστοί άγνωστοι, β) οι ΠΑΣΟΚοι που ήθελαν έτσι να διασύρουν την ΝΔ, και γ) η κυρα κούλα που άναψε τη φωτιά να κάνει φαγητό και από μία σπίθα κάηκε όλη περιοχή γύρω από το χωριό της, και η μισή πελλοπόνησος, καθώς επίσης και κάτι παιδάκια στην καβάλα που κόντεψαν να κάψουνε την Βόρεια Ελλάδα…

2) 2)Ο πρωθυπουργός Κωστάκης Καραμανλής κηρύσσει εκλογές και σε λιγότερο από ένα μήνα αυτές γίνονται…

3) 3)Ο ελληνικός λαός αποδεικνύει ότι όχι μόνο είναι χαζός αλλά είναι και βιτσιόζος και άνετα θα πλήρωνε να τον σοδομήσουνε χωρίς βαζελίνη, αφού για ακόμα μία φορά ξαναβγάζει το ίδιο κόμμα στην εξουσία. Αυτό το κόμμα που του έστησε καρτέλ με τα γάλατα να τα πληρώνει η κυρα Κούλα πολύ παραπάνω από τα κανονικά, αυτό το κόμμα που ενώ άρπαξε φωτιά όλη η Ελλάδα αδυνατούσε να την σβήσει και κατηγορούσε από την μία το ΠΑΣΟΚ και από την άλλη τους αναρχικούς…Αυτό το κόμμα που ανέβασε το ΦΠΑ στο 19% και έχει πρόθεση να το πάει και άλλο παραπάνω και που με 3 ψωροχιλιάρικα εξαγόρασε τους ψήφους του, και που υπερψηφίστηκε και από τους καμμένους των πυρόπληκτων περιοχών….

4) 4)Ο Χριστόδουλος μεταβαίνει στην Αμερική αφου έγινε διάγνωση ότι έχει καρκίνο και γυρνάει από εκεί χωρίς βελτίωση και χωρίς την πολυαναμενόμενη εγχείρηση που περίμενε να κάνει.

5) 5)Στα Ζωνιανά, ένα άγνωστο χωριό στην κρήτη, γίνεται το ανήκουστο… Οι κάτοικοι την πίνουν και την καλλιεργούν… και τα τηλεπαράθυρα που δε το ήξεραν ότι η κρήτη και εκείνη η περιοχή του Μυλοποτάμου έχει τα καλύτερα ντουμάνια…Τς Τς τς… Μα καλά. Αυτοί Αλβανικό πίνουν….???

6) 6)Πέφτουνε τα πρώτα χιονάκια χαμηλά στα ορεινά (δηλαδή ορεινά αλλά με χαμηλό υψόμετρο…) αρκετά νωρίς φέτος.

7) 7)Το ΛΑΟΣ με τις ευχές της εκκλησίας, της ακροδεξιάς, και της λαϊκούρας μαζί με όλο του δημοκρατικού κόσμου είναι στην βουλή.

8) 8)Ξανάρχεται στην επικαιρότητα το σκοπιανό-Μακδονικό-σλαβομακεδονικό….

9) 9)Μετά την ήττα στο ΠΑΣΟΚ βγαίνουν τα μαχαίρια από τον Βενιζέλο με τον Σημίτη εναντίον του γιωργάκη και τότε αποφασίζεται να γίνουνε εσωκομματικές εκλογές για να δούνε τελικά οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και τα μέλη του, πιο μεγαλοστέλεχος γουστάρουνε να κάνει τα ίδια που θα έκανε το άλλο μεγαλοστέλεχος που θα χάσει…Στο παιχνίδι μπαίνει και ο Σκανδαλίδης σαν αουτσάιντερ, πιο πολύ για να ενώσει το κόμμα που πάει για διάσπαση παρά για να εκλεγεί και ως γνωστόν παίρνει τον πούλο αφού δεν παίρνει και πολλά από ψήφους γιατί ο κόσμος έδειξε για ακόμα μία φορά ότι είναι χαζός και αγράμματος και ξαναέβγαλε τον γιωργάκη. Κατά την γνώμη μου, ο σκανδαίδης είχε τον καλύτερο λόγο και ήταν και ο πιο αριστερός αλλά…Είπα και πιο πάνω.Θα πλήρωνε να τον σοδομήσουνε. (που και το έκανε, αν σκεφτεί κανείς ότι στις επόμενες εκλογές θα βγεί το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και αυτός πλήρωσε για να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης του αρχηγού του και ότι το ΠΑΣΟΚ είτε η ΝΔ είναι στην εξουσία πηδάνε τον λαο…τότε δεν λέω κάτι παράλογο…)

1010) Απολύθηκα από τα στρατά αφού εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις….

Δεν υπάρχουν σχόλια: