Σάββατο

Σιγουρα θελουμε αυτο το 5ο κομμα στη βουλή;



Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις το ΛΑΟΣ, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, το κόμμα που αυτοαποκαλείται υπερασπιστης της πατρίδος απο τον ξένο κατακτητη και παραπλανητη του ελληνικου λαού και της ορθοδοξίας, θα είναι το 5ο κόμμα στη βουλή μετα τις αυριανές εκλογές.
Ο αρχηγός του, ένας πραγματικά καλός ομιλητής και κατα τη γνώμη μου ακομα καλύτερος λαοπλάνος θα δει το κόμμα που ίδρυσε μετα την παραίτησή του απο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, μάλλον να αντιπροσωπεύεται στην Ελληνική βουλή.
Δεν είναι διόλου παράξενο ούτε άξιον απορείας πως έφτασε ώς εδώ. Πριν απο αυτες τις βουλευτικές εκλογές έχει βάλει το κόμμα του στο ευρωκοινοβούλιο. Φυσικά με λόγια που ήθελε να ακούσει ο απλός και αγράμματος λαός και μιλώντας για θέματα όπως η ορθοδοξία η πατρίδα κατάφερε να συγκεντρώσει ένα αξιόλογο αριθμό πιστών και ψηφοφόρων πέρα απο τις γιαγούλες και τους παππούδες που τον ακολουθούσαν σε κάθε του συγκέντωση. κατάφερε να πετάξει απο πάνω του και το φιλονεοναζιστικό-αντισημιτικό προφίλ. υποστήριξε και τον λαό στις δύσκολες ώρες όπως οι πυρκαγιές, και υπεραμύνθηκε θεματα εθνικιστική όπως η ονομασία της FYROM.Φυσικά πουθενά δεν έδειξε το πρόγραμμά του.Είναι να μην τον αγαπήσει ο λαός?
Την προηγούμενη κυριακή όμως (9 Σεπτεμβρίου) στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, υπήρχε ένα κατα τη γνώμη μου αποκαλυπτικότατο άρθρο. Το πραγματικό πρόγραμμα του ΛΑΟΣ. δε θα αναφερθώ αναλυτικά αλλά θα μείνω σε 2-3 σημεία.1) αποχαρακτηρισμός μεγάλων δασικών εκτάσεων σαν δασικές και χαρακτηρισμός δασικών μόνο για τους δριμούς(που συμφωνα με την ΚΕ είναι μονο το 2% των σημερινών εκτάσεων των δασών).2) κατάργηση του συνδικαλισμού...(που ακούστηκε), 3)(ασχετο με την ΚΕ) έκανε δήλωση πρόθεσης συνεργασίας με το πρώτο κόμμα των εκλογών.
Άν αυτός ο τύπος λοιπόν δεν είναι επικίνδυνος για την χώρα και τα κεκτημένα δεκαετιών στην εργασία τότε τι είναι?
Αν πάλι δεν τον θέλουμε στη βουλή και δεν θέλουμε να ψηφίσουμε κάτι απο τα συνηθισμένα η γνώμη μου είναι να ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΚΥΡΟ. Ας ψηφίσουμε κάτι μικρό. Κάτι που ίσως να μας εκφράζει πολύ περισσότερο και ας μην έχει ποτε την ελπίδα για αντιπροσώπευση. Με το άκυρο και το λευκό το μόνο που καταφέρνουμε είναι να μην λαμβάνεται η ψήφος μας στην πρώτη περίπτωση στο σύνολο των πολιτών που ψήφισαν έγκυρα, και στη δεύτερη το λευκό πάει με τον νικητή. Έτσι και με τις δύο περιπτώσεις δεν κάνουμε κάτι στο να μην μπεί η ακροδεξιά στην βουλή. Αντίθετα αν ψηφισουμε τότε μειώνουμε το ποσοστό ψήφου του ΛΑΟΣ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ ή του ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα να κοντέψει η ΝΔ να μην βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση που τόσο θέλει (και μας πάει το ΦΠΑ στο 23%,όπως είχε προαναγγήλει πολύ πριν απο τις πυρκαγιές ο Μητσοτάκης αλλά ο Αλογοσκούφης αμέσως τον διέψευσε) και να μην μπει τελικά το ΛΑΟΣ στην βουλη.

1 σχόλιο:

c0nf είπε...

OXI sti apoxi

APopinikopiisi reeeeee