Δευτέρα

Θεωριες συνομοσίας (ή μια πραγματικότητα?)...

Διαβάζοντας το Ε της κυριακάτικης ειδα ένα αφιέρωμα για μια επιστημονική ομάδα.Οι τύποι, που είναι μαζεμένοι πολλοί, έχουνε έρθει στο συμπέρασμα ότι τελικά η 11-9 με τους δίδυμους πυργους και τους χιλιάδες νεκρούς δεν ήτανε τιποτε άλλο απο μία αυτοσχέδια αφορμή για πόλεμο.
Μη νομιζετε οτι αυτή η ομάδα είναι τιποτε τυχαίοι.Είναι όλοι τους επιστήμονες και καθηγητές πανεπιστημίων και αριθμούνται περι τους 300!!!Στο site τους παραθέτουν κάποια στοιχεία που τους έχουνε κάει να πιστεύουνε οτι τελικά οι δίδιμοι πύργοι δεν κατέρευσαν απο τα αεροπλάνα αλλα απο τοποθέτηση εκρικτικών που είχε γίνει μια εβδομάδα πρίν.
Για παράδειγμα:
1)μια βδομάδα πριν το κεντρο εμπορίου έκλεισε για λόγους ασφαλείας και εκκενόθηκε.
2)τα καύσιμα του αεροπλάνου φτάνουνε σε θερμοκρασία 1800 βαθμών ενώ το ατσάλι απο το οποίο είναι κατασκευασμένο(ήταν) το συγκρότημα αντέχει στους 2800 βαθμούς και για περισσότερη ώρα απο ότι έκαναν να πέσουν τα κτίρια...
3)με υπολογισμούς έφτασαν στο συμπέρασμα οτι τα κτίρια δε θα έπρεπε να πέσουνε κατακόρυφα όπως και έγινε.
4)τα κτίρια έπεσαν σε λιγότερο χρόνο απο μια ελεύθερη πτώση ενός αντικειμένου απο εκείνο το ύψος.Πράγμα που σημαίναι οτι κάτι τους έσπρωξε προς τα κάτω.Τι άλλο απο εκρηκτικά?
5)η ζημία που έγινε στο πεντάγωνο απο το τρίτο αεροπλάνο δεν είναι τόσο μεγάλη για το αεροπλάνο που υποστηρίζουνε οτι προσέκρουσε καθώς και ακομα και σήμερα, δεν υπάρχει βίντεο απο το πεντάγωνο ενώ εκει υπάρχουν δεκάδες κάμερες σε συνεχή λειτουργία.
6)το τρίτο και μικρότερο κτίριο που έπεσε μαζι με τους δίδυμους γιατί έπεσε?αφου κανενα αεροπλάνο δεν προσέκρουσε πάνω του...
Για περισσότερη συνοσοσιολογία http://www.911truth.org/article.php?story=20041221155307646

Δεν υπάρχουν σχόλια: