Τρίτη

Κάτω το ΚΡΑΤΟΣ...


...ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...

Νομίζει κανείς πως πλέον ο όρος κράτος έχει σημασία;
Κατά τη γνώμη μου τελείωσε και αυτό. Μετά τις αυτοκρατορίες σειρά είχε το κράτος. Μικρότερα κομμάτια από τις παλιές αυτοκρατορίες (με τελευταία την ΕΣΣΔ που μας τελείωσε, και την Κίνα, που έχει τεράστια προβλήματα στο εσωτερικό της), ονομάστηκαν κράτη. Πέρα από την έννοια κράτος που σημαίνει δύναμη κατα τους αρχαίους, ήταν και ένας τρόπος διακυβέρνησης Σε ένα κομμάτι γης, πχ Ελλάδα, τοποθετείς νόμους, παιδεία, χρήμα, σύμφωνα με τα συμφέροντα κάποιων, πχ εκκλησίας. Εκεί μέσα αναπτύσσονται οικονομικές σχέσεις που δημιουργούν κάποιους, τους κάνουν ισχυρούς και τους υπόλοιπους και περισσότερους κατά κάποιο τρόπο δούλους. Επειδή όμως συνέβαινε να εκλέγονται οι δυνάστες απο τους δούλους, υπήρχε και κάποια ανοχή. Παραχωρούνταν κάποια πράγματα και στο λαουτζίκο για να μην σηκώνει και πολύ κεφάλι και γίνει και καμία ανατροπή
Απο εκείνο το σημείο περάσαμε στη δημιουργία επιχειρήσεων. Τίποτα κακό. Μέχρι κάποια στιγμή. Αυτές όμως μεγάλωναν και είχαν στα χέρια τους πλούτο, πολλές φορές μεγαλύτερο απο άλλα κράτη. Έκαναν επεκτάσεις και στο εξωτερικό και να συνεχίζουν να συσσωρεύουν τόσο πολύ πλούτο που άρχισαν να μην μπορούν να ελεγχθούν από κανέναν.
Μέσω αυτής της δύναμης που έχουν συγκεντρώσει, πλέον μπορούν να ελέγχουν ολόκληρα κρατη, Μπορούν να θεσπίζουν νόμους. Να την σκαπουλάρουν σε κάποιες στραβές και γενικότερα να καταργήσουν κάθε έννοια "κράτους" όπως την ξέραμε. Δεν είναι παρατραβηγμένο τίποτε. Η google αυτή τη στιγμή για παράδειγμα ξέρει για τον καθένα μας πράγματα που ούτε η καλύτερη αστυνομία δεν θα μπορούσε να γνωρίζει. Το facebook μας έχει επίσης φακελωμένος Εταιρείες με αμυντικό εξοπλισμό, αυτή τη στιγμή δημιουργούν επεισόδια ανάμεσα σε δύο χώρες για να πουλήσουν τα προϊόντα τους.
Το κράτος πέθανε.

Κυριακή

Torrentz

Άντε α ανοίξει πάλι το gamato γιατι έρχεται και νέα και τελευταία σεζόν με LOST....
Επι της ουσίας αν δεν έχετε πρόβλημα με τα αγγλικά μπορείτε να κατεβαζετε ταινίες απο ξένα torrent sites και μουσική πάλι καλά που υπάρχει το rapidshare και τα υπόλοιπα σαν αυτό. Με ένα ψακτήρι σαν το google βρίσκεις ότι θες. Πραγματικά ότι θες.
ενδεικτικά:
1)thepiratebay.org
2)torrentreactor.net
3)btjunkie.org
4)http://www.southparkfiles.com/ για το αγαπημενο southpark αν και εδώ μπορείς να το δεις και Live χωρίς να το κατεβάσεις ;)
5) το άλλο ελληνικό (αλλά σου μετράει ratio και απειλεί οτι θα σε κανει ban κτλ κτλ) www.greek-tracker.com...


Καλές προβολές